Susiraja Metal Club ry - Pohjoiskarjalaisen metallikulttuurin puolesta

Metallikulttuuri syntyy pimeissä kellareissa, hämyisissä baareissa, saunanlauteilla ja ihmismielen pimeissä sopukoissa. Meidän tarkoituksena on kehittää pohjoiskarjalaista metallikulttuuria ruohonjuuritasolla.

 

Lauma

Toimintamme ytimessä ovat jäsenet. Luomme laumalle ympäristön, jossa he voivat osallistua skenen toimintaan keskustelemalla muiden jäsenten kanssa, kuuntelemalla musiikkia ja osallistumalla tapahtumiin.

Skene

Joensuussa toiminta pyörii treenikämpillä, ravintoloissa ja sosiaalisessa mediassa. Pyrimme tekemään tiivistä yhteistyötä kellaribändien kanssa, jotta heidän mahdollisuutensa paranisivat. Teemme yhteistyötä ravintoloiden kanssa, jotta voimme varmistaa aktiivisen tapahtumatarjonnan. Lisäksi edistämme jäsentemme välistä keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Tapahtumat

Järjestämme keikkoja sekä jäsenille tarkoitettuja jäseniltoja. Keikoilla soittavat paikallisten bändien lisäksi nousevat nimet muualta Suomesta. Jäsenilloissa jäsenet voivat tutustua toisiinsa yhteisten mielenkiinnon kohteiden kautta.

Laumanvartijat

SMC:n toimintaa toteuttavat Laumanvartijat – joukko aktiivisia ihmisiä, jotka haluavat laittaa asiat tapahtumaan. Tämä porukka on se, joka on valmis työntämään kätensä saveen, jotta metallikulttuuri elää ja voi hyvin. Laumanvartijat suunnittelevat toimintaa, vastaavat tapahtumien järjestämisestä, jeesaavat bändejä markkinoinnin tai vaikka roudauksen kanssa, ottavat valokuvia tapahtumista ja tekevät kaikkea muuta, mitä metallikulttuurin kehittäminen vaatii.

Hallitus

SMC:n toiminnasta vastaa vuosittain valittava hallitus. Hallituksessa istuvat ne kaikkein aktiivisimmat ja kyvykkäimmät tyypit. Jos joku asia ei mene kuten pitää, hallitus ottaa kopin, purkaa pallon atomeiksi ja kasaa sen uudelleen.

Kauden 2019 hallitus:

  • Petri Lauronen – hallituksen puheenjohtaja, kaikki yhdistykseen liittyvät asiat
  • Anna-Leena Harinen – hallituksen varapuheenjohtaja, bänditoiminnan kehitys
  • Pia Kihlakaski – rahastonhoitaja, tapahtumavastaava
  • Timo Karppinen – sihteeri
  • Petri Kesti – hallituksen jäsen, jäsenillat
  • Heikki Rasanen – hallituksen jäsen, sosiaalinen media
  • Riikka Vasko – hallituksen jäsen, markkinointi

Yhteistyössä

PJ: Petri Lauronen p. 044 299 4075

susirajametalclub(at)gmail.com

These pages are the property of Susiraja Metal Club ry